Parteneriat viabil cu Fondul Scenario / Open gates

Sentimentul propriei demnități se manifestă în atitudinea față de acei care te înconjoară, pornind de la această afirmația CCAF PRODOCS, a inițiat în acestă lună un nou parteneriat cu Fondul Scenario / Open gates, reprezentat de dna Grigorjevschi Natalia.
Parteneriatul s-a consolidat prin acțiuni concrete care au constat în vizite și excursii de orientare profesională pentru 80 de copii din cele 6 centre de plasament partenere, la variate instituții.astfel:
?am admirat entuziasmul citit pe chipul copiilor din Centru de plasament Căldura Casei din Drochia, aflați în vizita la Centrul Tehnico- științific, Filiala S.A.Moldova Hidromaș.
? Explorarea întregul drum pe care îl parcurge înghețata a fost o adevărată Aventura care a fost descoperită cu mult drag de către copii de la Centrul de plasament “Aproape de tine”,
or. Telenești, prin , prin participarea la excursie la Fabrica de Înghețată Sandra.
?Prin vizita la Fabrica Franzeluța, copii din Centrul de asistență specializată și plasament temporar Încredere din or. Ștefan Vodă au descoperit drumul pâinii.
?Prin vizitarea companiei de cosmetice autohtone Viorica-Cosmetic, copiii din Centrul de Reabilitare și Integrare Sociala or. Anenii Noi, au putut prepara câteva produse de igiena ghidați de tehnolog în industria cosmetică.
?Condimente și emoții intense au generat vizitele copiilor din Centrul de plasament “Brândușa”,or. Hâncești și copii din Centrul de asistență specializată și plasament temporar Epitrop, or. Călărași la Jurnal Trust Media.
?Mulțumim fiecăruia pentru deschidere și receptivitate împreună am realizat zile de vacanță memorabile, entuziasmul citit pe chipul copiilor la fiecare din aceste vizite ne încurajează să continuăm…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *