COVID – 19 și Școala on line – provocarea anului 2020

Asociația Obștească ”PRODOCS” cu suportul Fundației pentru Copii ”Pestalozzi” din Elveția au inițiat evaluarea necesităților centrelor de plasament implicate în proiectul ”De la Vulnerabilitate la Incluziune” și au oferit 33 unități de echipamente IT (laptop și Ipad) copiilor din 7 centre de plasament.

Suplimentar, Fundația pentru Copii ”Pestalozzi” din Elveția a oferit 28 unități de echipament IT instituțiilor de învățământ partenere proiectului ”De la Vulnerabilitate la Incluziune” pentru a fi utilizate de către copii din situații vulnerabile care studiază în instituțiile respective.

Echipamentele au fost livrate în perioada 18 – 22 mai 2020. Astfel, copii vor avea acces la procesul de învățare la distanță, menținerea contactului cu profesorul și colegii, paralel dezvoltând abilitățile IT.

Mulțumim Fundației pentru Copii ”Pestalozzi” din Elveția, în special dnei Natalia Balta, reprezentant al Fundației în Republica Moldova și echipei acesteia, pentru receptivitate, implicare și suportul oferit.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *