Soft skills - instrumente utile pentru un viitor mai bun

Luna mai a anului 2020 a fost plină de activități și evenimente pentru copii din centrele de plasament implicate în proiectul ”De la Vulnerabilitate la Incluziune”, implementat de A.O. ”PRODOCS” cu suportul financiar al Fundației pentru Copii ”Pestalozzi” din Elveția.

Copii din Centrul de asistență specializată și plasament temporar ”Epitrop” din or. Călărași au participat la 2 activități : ”Modul de viață sănătos” și ”Controlul și stima de sine”

Formatorul Ecaterina Nacu a reușit să îi provoace la discuții sincere despre vocea interioară, modul cum creștem încredere în sine și cum acordăm valoare acțiunilor noastre. Copii au dobândit cunoștințe privind modul de alimentare corectă și igiena personală.

Iar copii din Centrul de Reabilitare si Integrare Sociala din or. Anenii Noi, au participat la activitatea ”Identitatea Personală și Relaționarea Armonioasă”

Formatorul Ludmila Rusu a reușit prin jocuri și atelier practic să dezvolte copiilor abilitățile de a distinge identitatea reală de cea virtuală, de a -și crea propriul profil .

Scopul activitățile este de a le oferi copiilor informația și suportul necesar pentru a-și îmbunătăți abilitățile de viață (soft skills) și de a le oferi șansă de a -și crea un viitor bun. Pe tot parcurusl acestei aventuri de autocunoaștere și dezvoltare cei mici sunt însoțiti de profesori și consultanți în domeniu, care asigură procesul de învățare să fie util și interactiv.

Contribuim împreună la asigurarea unei tranziție de la vulnerabilitate la incluziune.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *