Achiziții serviciu - elaborarea hărții serviciilor sociale

Asociaţia Obștească ”PRODOCS” implementează în perioada Septembrie 2020 – August 2021 Proiectul “Parteneriate locale pentru Incluziune”, în cadrul programului de granturi ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer.

Scopul proiectului este de a consolida parteneriatele dintre autoritățile publice locale responsabile de domeniul social și asociațiile obștești locale din 3 localități (Fălești, Anenii Noi, Ștefan Vodă) în scopul asigurării incluziunii sociale a copiilor și tinerilor din grupuri vulnerabile și dezvoltării serviciilor sociale integrate la nivel de comunitate.

În acest context, se anunț concurs oferte serviciu de elaborare a hărții serviciilor sociale existente în raioanele Fălești, Anenii Noi și Ștefan Vodă (vezi termenii de referință 4. ToR Act. 1.2._Cartografierii serviciilor_24.09.2020)

Termenul de depunere a ofertelor : 02 octombrie 2020, orele 17.00

Persoanele interesate sunt rugate să trimită în formă electronic dosarul pe adresa: ao.prodocs@gmail.com cu menţiunea “Concurs – cartografierea serviciilor sociale”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *