Achiziții serviciu - organizare instruire pentru autoritățile publice locale de nivelul I

Asociaţia Obștească ”PRODOCS” implementează în perioada Septembrie 2020 – August 2021 Proiectul “Parteneriate locale pentru Incluziune”, în cadrul programului de granturi ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer.

Scopul proiectului este de a consolida parteneriatele dintre autoritățile publice locale responsabile de domeniul social și asociațiile obștești locale din 3 localități (Fălești, Anenii Noi, Ștefan Vodă) în scopul asigurării incluziunii sociale a copiilor și tinerilor din grupuri vulnerabile și dezvoltării serviciilor sociale integrate la nivel de comunitate.

Asociaţia Obștească ”PRODOCS” anunță concurs de oferte pentru prestarea serviciului de organizare a instruirilor pentru autoritățile publice locale de nivelul I din raioanele Fălești, Anenii – Noi și Ștefan – Vodă (vezi ToR 5. ToR Act. 1.3. Instruiri APL I)

Termenul limită pentru depunerea dosarului este 02 octombrie 2020, orele 17:00.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită în formă electronic dosarul pe adresa: ao.prodocs@gmail.com cu menţiunea “Concurs – Instruiri pentru APL”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *